Klasyczny termometr do pomiaru temperatury wnętrza steków, pieczeni i burgerów podczas pieczenia.
Równocześnie mierzona jest temperatura mięsa (jedna wskazówka) i temperatura wewnątrz pieca (druga wskazówka).
Termometr z wyraźną skalą i zalecanymi temperaturami pieczenia dla drobiu, wieprzowiny, jagnięciny, cielęciny i wołowiny. Czytelna symbolika pokazuje, kiedy mięso ma idealną temperaturę.
Analogowy termometr domowy z obudową i szpikulcem wykonanym ze stali nierdzewnej. Pokrywa termometru wykonana jest ze szkła bezpiecznego, dzięki czemu jest odporna na temperaturę do 300 ° C. Głębokość wsuwania szpikulca: około 12 cm.
Zakres pomiarowy mięsa: 55 - 90 ° C, zakres pomiarowy piekarnika: 50 - 300 ° C.
Idealny również do gotowania w niskiej temperaturze, jako termometr do napojów, zup i żywności dla niemowląt.
Klips do łatwego zamocowania w piekarniku lub na grillu.
Średnica: 7,6 cm, długość: 12,5 cm. Waga: 70 gramów.
Termometr z krótką, zaostrzoną igłą, bez uszkodzenia włókien mięśniowych.
- SKU: TOW011805
- Kod EAN: 4260336178057
- Wymiary: 76 x 125 mm
- Grupa produktów: Małe AGD
- Stawka podatku: VAT 23%
Dla tego produktu nie napisano jeszcze recenzji!
Napisz recenzjęWłaściciel sklepu internetowego nie gwarantuje, że publikowane opinie pochodzą od konsumentów, którzy używali danego produktu lub go kupili.
ADE BBQ1801 Zegarowy termometr do mięsa |